Sidebar

Anybus® Wireless Bolt™

Индустриален безжичен достъп до машините чрез Bluetooth и WLAN

 

anybus wireless bolt

 

Осигурете лесен и надежден индустриален безжичен достъп до вашeто индустриално оборудване с помощта на безжичния болт на Anybus. 

 

 

От 2016 г. досега Anybus Wireless Bolt достави безжичен Ethernet достъп за хиляди индустриални табла и машини. Със здрав и уникален форм-фактор, Anybus Wireless Bolt се е доказал като решение и за най-взискателните индустриални среди. Безжичният болт може да се използва за отдалечен достъп до вашите индустриални машини, а с появата на Wireless Bolt IoT и Wireless Bolt LTE вече е възможно да го използвате за свързване на промишленото оборудване към интернет.   

 

 

Какво Ви дава Anybus Wireless Bolt?
thermometer    tablet    icon for wireless 
Направен да работи в сурови среди
BYOD
Bluetooth или Wi-Fi
Безжичният болт на Anybus е проектиран да работи в тежки условия, често срещани в промишлените предприятия. Издържа на силно слънце, арктични условия, работи в дълбоки мини и на високи комуникационни кули. Bring Your Own Device.
Използвайте вашето собствено устройство (телефон, таблет, компютър). Bolt е лесен за използване чрез Bluetooth или безжична LAN връзка.
Anybus Wireless Bolt Serial, Ethernet RJ45 и CAN варианти на продукта ви позволяват да свързвате промишлени машини и устройства към безжична мрежа с Bluetooth или Wi-Fi.
         
         
 thunderbolt    renewable energy    wrench
Високоскоростна интернет връзка
Ниска мощност и тясна честотна лента
Иновативен и уникален форм-фактор
Anybus Bolt LTE осигурява високоскоростна интернет връзка посредством LTE (4G) мрежа (3G като алтернатива). Дава възможност за извършване на цялостен отдалечен мониторинг и анализ на системата, което може да увеличи времето й за работа и да намали скъпите пътувания за поддръжка. Bolt IoT осигурява евтина интернет връзка с ниска консумация на енергия, тясна честотна лента (25-300 kbit/s) и добро географско покритие. Безжичният болт Anybus идва с иновативен, здрав и уникален форм-фактор. Възможно е да се монтира на всяка равна повърхност посредвом 50 мм проходен отвор. В комбинация с комплекта за монтаж (Bolt Base Protector mounting kit,) може да се монтира удобно на стълб, стена или подобно място 

 

 

С Anybus Wireless Bolt:

 

Подобрете безопасността на работа на оператора

anybus bolt black and white product image 1       
Не е необходимо машинният оператор или техник да се намира физически до машината, за да получи достъп. Обичайно трябва да има ограждения около оборудването, да няма достъп по време на работа, да са предвидени мерки за осигуряване безопасността на работещите в оградените площи в предприятието.
   

Конфигурирайте машините безжично

Anybus Wireless Bolt ви дава директен достъп за конфигуриране или отстраняване на неизправности на вашата машина. В обхват от 100 метра можете да получите достъп до вътрешните уеб страници чрез лаптоп, таблет или смартфон. BYOD (използвате свое собствено устройство) означава, че вече нямате нужда от скъп HMI.
   

Всичко в едно решение

С Anybus Wireless Bolt получавате решение "Всичко в едно", включващо конектори, комуникационен процесор и интегрирани антени в едно устройство, със степен на защита IP66 и IP67.
   

Подобрете вашите външни безжични връзки с Anybus Sunbolt

Приложения в горещи условия, като постоянно излагане на слънце, могат да повлияят негативно на производителността и продължителността на живота на всяка електроника, която осигурява безжични връзки. Anybus Sunbolt абсорбира 30% по-малко слънчева топлина от оригиналния черен Anybus Bolt, което го прави идеален за приложения на открито.

 

 

 Anybus Wireless Bolt - продуктова гама

anybus bolt black and white product image 1     bolt black white 18 pin   bolt rj45 poe 2 
 Anybus Wireless Bolt IoT
 Anybus Wireless Bolt Serial
Anybus Wireless Bolt - Ethernet RJ45 PoE
         
         
 bolt black white 18 pin 1 2    anybus bolt black and white product image 2    
Anybus Wireless Bolt CAN
 Anybus Wireless Bolt LTE
   

 

Още модели Anybus Wireless Bolt

 

Базов протектор и монтажен комплект за Anybus Wireless Bolt

 Bolt Base Protector 2aБазовият протектор осигурява на болта цялостна IP66/67защита. Това е идеално решение за използване на открито или в  сурови и взискателни работни условия.

Комплектът се предлага в два варианта:

1. Само базов протектор. Това изисква равна повърхност с 50,5 mm отвор, в който могат да се монтират болта и базовия протектор.

2. Базов протектор, включващ комплект монтажни скоби от неръждаема стомана за монтаж на стена или стълб.

Още информация

 

 

 

Untitled1a   Untitled2a

Anybus Wireles

 

Anybus Bolt Ethernet 18-pin starter kit

Още информация  

Бърз и лесен начин да изпробвате

Anybus Wireless Bolt

парт. номер: AWB2300-B

Решението на вашите идеи за автоматизация.

Свържете се с нас.