Sidebar

HMS - Hardware Meets Software™

HMS

Избор No 1 в света за продукти за индустриална комуникация.

Продуктите на HMS Industrial Networks AB свързват милиони устройства по целия свят и дават възможност на клиентите им да разширят своя пазар и да подобрят бизнеса си.

Дългият опит на HMS, голямата производствена база и широкото пазарно покритие ги правят безспорен лидер на пазара в тяхната област.

HMS означава "Хардуерът среща софтуера". Продуктите, решенията и ноу-хау-то на HMS позволяват на индустриалния хардуер да се свърже с IoT софтуер. По този начин HMS дава възможност за осъществяване на  Индустриалния интернет на нещата, който е всичко  за свързващите устройства. 

HMS предлага следните продукти за индустриална комуникация:

- Anybus - Any device, any network. Продуктите на Anybus осигуряват на индустриалните устройства възможността да комуникират със всяка полева и/или индустриална Ethernet мрежа.

- Ewon - Решения за отдалечен достъп за индустриани приложения. Решенията на Ewon свързват машините с интернет, предоставяйки на потребителите достъп до данните им по всяко време и навсякъде. Не е възможно да се постигне повече IoT от това.

- Ixxat - Решения за свързаност за вградени системи за контрол, енергия, безопасност и автомобилни тестове. Ixxat е добре известна марка на пазара за автоматизация, особено за комуникация на машините и сигурност.

Решението на вашите идеи за автоматизация.

Свържете се с нас.